Oldalak

Csoport

A MÓDSZER KOMPLEX, SZEMÉLYRE SZABOTT, TÖBB ÉVES TANULÁS ÉS TAPASZTALAT ÁLL MÖGÖTTE. 
 HATÉKONYSÁGÁT ÉS GYORSASÁGÁT AZ ADJA, HOGY LEHETŐSÉGED VAN 
EGYÉNI KEZELÉSEKEN, CSOPORTOS FOGLALKOZÁSOKON IS RÉSZT VENNI,
ILLETVE OTTHON VÉGEZHETŐ GYAKORLATOKKAL FENNTARTANI A JÓLLÉT ÁLLAPOTÁT ÉS MEGTÁMOGATNI A GYÓGYULÁSI, FEJLŐDÉSI FOLYAMATAIDAT!

ÖNISMERETI CSOPORT
Havonta 1X 

2018 ŐSZI PROGRAMOKOKTÓBER 25. BŐSÉG MEGÉLÉSE - CSOPORTOS FOGLALKOZÁS 
Ezen a foglalkozáson azokon az életterületeken fogunk dolgozni, ahol most "szegénységet élsz meg" és gyarapodni szeretnél (legyen akár pénz, munka, párkapcsolat, családalapítás, élmények, hobbi). A gyarapodást nevezhetjük fejlődésnek is. Tehát minden olyan téma, ahol elakadtál valamiért. Átbeszéljük majd a célkitűzést és célok elérésének fontos pontjait. Érdemes kicsit előre készülni, összeírni, hogy min szeretnél dolgozni, azaz hol szeretnél gyarapodni. Lehet, hogy csak tudatosabbnak kell lenned, lehet, hogy cselekedned, de akár tudatalatti blokk is akadályozhat. Mindhármat érinteni fogjuk.

NOVEMBER 8. EGÉSZSÉG ÉS EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - CSOPORTOS FOGLALKOZÁS
Gyere el, ha szeretnél többet megtudni az egészséges életmóddal kapcsolatosan, akkor is, ha gyógyulni szeretnél, vagy akár jobban odafigyelni az egészségedre. Saját magamat sikerült kigyógyítanom több nyavalyából (amivel orvosok nem igazán tudtak mit kezdeni. Ez nem az Ő hibájuk, mert nagyon jó orvosokat ismerek és tisztelem, becsülöm Őket) teljes életmód váltással. Ezt fogom átadni. Egy listát állítottam össze, milyen tudatalatti önszabotáló hitrendszeri minták okozhatják a betegségeket. Akkor is itt a helyed, ha nincs elég energiád, vagy többet szeretnél, ha nincs életkedved. Minden esetben az első az egészségünk. Ha az rendben van, akkor nagy baj nem lehet. :-)

NOVEMBER 22. PÁRKAPCSOLAT - CSOPORTOS FOGLALKOZÁS
Akár párkapcsolatban élsz, akár még nem, akkor is érdemes dolgozni a témán!
Ha nincs párkapcsolatod és szeretnél, akkor azért, hogy legyen. Ha van párkapcsolatod, de még van hová fejlődni, akkor azért, hogy még jobb legyen. Ha van párkapcsolatod és elég jó, akkor azért, hogy szárnyalni tudjatok!
Ha már szárnyaltok, akkor ne gyere, hanem kérlek add tovább az infót olyannak, akinek tényleg szüksége lehet rá és nyitott is.
Lesz egy rövid elméleti rész, lehet kérdezni is, majd egy kis magunkba mélyedés, amikor is kérdéseket teszek fel, amire nagyon őszintén kellene magadnak válaszolnod, a végén pedig közös gyakorlás lesz (vezetett meditáció).

IDŐTARTAM: 18:00-20:00
A helyek korlátozottak, jelentkezési sorrendet veszek figyelembe!

Helyszín: 14.kerület
Hozzájárulás: 4000 Ft

A tanult és a generációs minták nagyon sokszor befolyásolják az életünket. De nem kötelező az önszabotáló programokat tovább vinnünk!Jöhetsz, ha már végeztél nálam kurzust, vagy ha teljesen új vagy, akkor is.
Helyek korlátozottak, jelentkezési sorrendet veszek figyelembe!
Itt tudsz bejelentkezni, érdeklődni: jbarbara.kinez@gmail.com

Minden hónapban más életterületeken dolgozunk, pl.:
- saját életutam megtalálása
- magammal való kapcsolat (önbecsülés)
- kapcsolataim (párkapcsolat)
- munka, karrier
- bőség
- új teremtése


Várlak szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése